Van Ludmilla
Welsh Corgi Pembroke en Langhaar Teckel

De puppy's zijn geboren

Op 22 februari 2024

Bij interesse neem contact op met 0653671814

Er zijn nog pups beschikbaar!

Op 22 februari 2024 zijn 7 puppy's geboren. De eerste pup werd geboren rond 10.00 een roodharig reutje, de volgende pup was een roodharig teefje, hierna kwam een black and tan teefje ter wereld, hierna volgde een black and tan reutje, vervolgens werd er weer roodharig reutje geboren, daarna werd er nog een black and tan reutje geboren en om 13.26 werd het laatste roodharig reutje geboren. De bevalling verliep zeer voorspoedig.In totaal zijn er twee black an tan reutjes, één black and tan teefje, drie roodharige reutjes en één roodharig teefje.

 

Er zijn nog plaatsen op de wachtlijst bij interesse neem contact op met 0653671814 

 


 STANDAARD LANGHAAR TECKEL

 De Standaard Langhaar Teckel is een hondenras dat bekend staat om zijn charmante verschijning en vastberaden persoonlijkheid. Met zijn kenmerkende langharige vacht en korte poten straalt deze teckel een unieke elegantie uit. Deze hond combineert intelligentie, moed en een speelse aard, waardoor hij een geliefd gezelschapsdier is. Qua temperament is de Standaard Langhaar Teckel alert en nieuwsgierig. Deze honden hebben vaak een sterk ontwikkeld jachtinstinct, wat hun oorspronkelijke doel als jachthond weerspiegelt. Ze zijn echter niet alleen toegewijd aan de jacht; ze hechten zich ook sterk aan hun gezin en zijn loyale metgezellen. Dit ras staat bekend om zijn zelfverzekerdheid en kan soms een tikkeltje eigenwijs zijn, maar hun liefdevolle aard maakt hen over het algemeen gemakkelijk om mee om te gaan. De Standaard Langhaar Teckel is sociaal en gedijt goed in gezelschap van zowel mensen als andere huisdieren. Door hun levendige persoonlijkheid zijn ze vaak speels en kunnen ze genieten van spelletjes en activiteiten met hun eigenaren. Ze hebben echter ook momenten van rust en genieten van knuffelen op de bank. Als het gaat om training, heeft de Standaard Langhaar Teckel een slimme geest en pikt snel commando's op. Het is echter belangrijk om consequent en geduldig te zijn, omdat deze honden een eigen willetje kunnen hebben. Regelmatige lichaamsbeweging en mentale stimulatie zijn cruciaal om te zorgen voor een tevreden en evenwichtige Standaard Langhaar Teckel. Kortom, de Standaard Langhaar Teckel is een fantastische metgezel voor diegenen die houden van een intelligente, speelse en aanhankelijke hond met een unieke uitstraling.

KANINCHEN LANGHAAR TECKEL

 

De Kaninchen Langhaar Teckel, een variëteit binnen het Teckelras, kenmerkt zich door zijn charmante verschijning en unieke karaktereigenschappen. Met zijn lange vacht en karakteristieke lichaamsbouw straalt deze teckel een bijzondere elegantie uit. Qua temperament is de Kaninchen Langhaar Teckel vaak levendig en nieuwsgierig. Ondanks zijn compacte formaat, bezit hij een vastberadenheid die typerend is voor het Teckelras. Deze honden zijn alert en intelligent, wat hen tot uitstekende metgezellen maakt. Hun nieuwsgierige aard maakt hen vaak geïnteresseerd in hun omgeving, en ze zijn graag betrokken bij het gezinsleven. Kaninchen Langhaar Teckels hebben een speelse kant en genieten van interactie met hun eigenaren. Ze kunnen enthousiast deelnemen aan spelletjes en activiteiten, zowel binnen als buiten. Ondanks hun levendigheid zijn ze over het algemeen aanhankelijk en hechten ze zich sterk aan hun gezin. Deze honden gedijen goed in gezelschap en vinden het fijn om dicht bij hun menselijke metgezellen te zijn. Vanwege hun intelligentie zijn Kaninchen Langhaar Teckels vaak gemakkelijk te trainen. Ze leren snel nieuwe commando's en genieten van mentale stimulatie. Regelmatige trainingssessies en uitdagingen helpen bij het bevredigen van hun scherpe geest en houden hen geïnteresseerd. Hoewel Kaninchen Langhaar Teckels soms wat terughoudend kunnen zijn ten opzichte van vreemden, hebben ze over het algemeen een vriendelijke aard. Met de juiste socialisatie kunnen ze goed omgaan met verschillende mensen en situaties. Deze honden hebben vaak een sterke band met hun gezin en tonen toewijding aan hun eigenaren.
Het onderhoud van de langharige vacht vereist regelmatige verzorging om klitten te voorkomen. De tijd en moeite die worden besteed aan de verzorging worden beloond met een prachtige vacht die de elegantie van dit bijzondere Teckelras benadrukt. Al met al is de Kaninchen Langhaar Teckel een liefdevolle, intelligente en speelse metgezel. Met de juiste zorg en aandacht gedijen ze goed in diverse gezinssituaties en kunnen ze een waardevolle toevoeging zijn aan het leven van hondenliefhebbers.